ANNUAL HI-TEA HOTEL GRAND SEASON KUALA LUMPUR

MAJLIS GURU pada sesi kali ni sekali lagi berjaya menganjurkan jamuan Akhir Tahun (HiTea)bertempad di Hotel Grand Season, Jalan Pahang, Kuala Lumpur pada hari Sabtu, 19 November 2016. Majlis ini berlangsung dengan meriah sekali dan dihadiri oleh guru-guru serta kakitangan sekolah. Tardapat juga guru-guru yang membawa  pasangan dan anak masing-masing. Kehadiran barisan pentadbir terutamanya Pengetua baharu SJI serta bekas Penngetua yang telah bersara, Dr. Puvanendran dan AJK PIBG memeriahkan lagi majlis ini.  

Majlis berlangsung dalam suasana santai tetapi meriah. Selain daripada menjamu selera, majlis juga mengadakan aktiviti Cabutan Bertuah. Kativiti lain adalah sesi penyampaian suijil dan cenderamata kepada Ahli Majlis Guru sebagai meraikan tugas dan tanggungjawab masing-masing dalam Majlis Guru. Wakil Ibu Bapa Murid Tingkatan 5 juga menyumbangkan hadiah kepada guru-guru berupa jam sebagai menghargai jasa mereka.

Majlis Guru merakamkan jutaan terima kasih kepada semua pihak yang menjayakan majlis ini termasuklan individu dermawan yang menyumbangkan pelbagai  hadiah dan wang ringgit yang membolehkan  majlis ini direalisasikan seperti yang dirancang dan dan berjalan dengan dengan lancar.

MAJLIS GURU -Ukhwah dan Kebajikan Guru Diutamakan

 

More Articles ...